indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Selvransakelse...

Jeg sliter en del med den jævla Java-programmeringa, jeg gjør det. Skal jeg være ærlig er det nok sånn at jeg har jobba alt for lite med problemet, og det er på tide å ta meg selv i nakken. Da jeg sto og urinerte i en av skolens urinaler i dag, tenkte jeg med meg selv at jeg burde tilstrebe en mer kinesisk/japansk/indisk studiementalitet. Hva det innebærer har jeg ikke helt fått tak i, men jeg ser for meg at minst 10 timer av døgnet går med til å følge forelesninger og studere på egenhånd. Det er tross alt en bachelor jeg holder på med, ikke et kveldskurs i regi av Aftenskolen for å få tida til å gå liksom...

I kveld har jeg vært i teateret for å sette lys, stille inn lampene, lys på, lys av - ikke så veldig avansert altså, men det er så deilig bare å være i salen !

I morra er det fredag og ingen forelesninger, så det er lett å tenke på det soom en fridag, men jeg har tenkt å dra på skolen og venne meg til min kinesik/japansk/indiske studentholdning ! (Må bare ha en latte på Café Lillesand først...)

Forresten; kan menn få cellulitter ?! Da jeg flekset rumpemusklene før leggetid i kveld sa Astrid at cellulittene var synlige! (når jeg fleksa)

Fra fornektelse til aksept

Blogg

0