indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Sykkelmani

 

Jeg har lenge kikket på en trimsykkel anno 1985 som har vært til salgs på en bruktbutikk her i byen. Jeg tenkte at den hadde vært grei å ha på maskinrommet på kinoen.

Da kan jeg sykle på den i stedetfor bare å sitte å jobbe på Macen eller sitte i salen eller se filmen. Da jeg sjekket prisen og fant ut at sykkelen kostet 75 kroner var det jo bare å slå til. Jeg tok sykkelen med i bilen og installerte den på maskinrommet. Nå står den foran et av vinduen ut mot salen så jeg kan sitte og sykle mens jeg ser på filmen på  lerretet i salen. 

På torsdag, fredag og lørdag sykla jeg ca. 5 kvarter hver kveld! Er helt støl og har gnagsår mellom lårene grunnet det veeeldig brede setet. Må bare venne meg til setet så funker det.

Ganske digg å sitte å svette på sykkelen mens folk sitter ute i salen uten å ane noen ting. I tillegg får jeg faktisk betalt for det! Slå den !

Macrofotografi

Steve Jobs intervju

0