Geir Werner Hagen

Mine favorittsteder på nettet...

Geir Werner Hagen

 

 

Har nettopp sjekket statistikken i Safari over hvilke nettsider jeg besøker mest i løpet av et år (Okt ´09 - Okt ´10). Litt overraskende for meg sjøl kom The Sartotialist med på denne lista. Det er er nettside/blogg med primært bilder av velkledde (i enhver stil) fra flere verdensmetropoler. Av en eller annen grunn har jeg blitt ganske fascinert og opptatt av dette. Ikke i praksis enda, men det kommer vel der og.

Mine ti mest besøkte nettsteder siste år :

(Ikke i rangert rekkefølge.Sosiale sider som Twitter, Youtube og Facebook er ikke medregnet)

// Dagbladet - Dette er startsida så det blir mye Dagbladet 

// NRK - Gode på nyheter og best på TV!

// Daring Fireball - Techno og geeknyheter + baseball (som jeg er SÅ opptatt av)

// The Sartorialist - Nevnte mote-/fashionblogg...

// Kottke - Geekery, design og kunst

// New York Times - Veldig bra på alle felt, også min mest brukte App på iPad

// Pitchfork - Musikk, og mye gratis, lovlig, nedlasting

// Boing Boing - Geekery...

// Moco Loco - Kontemporær kunst og design. Anbefales!

// Engadget - Gadgets...

 

...

 


Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.