Geir Werner Hagen

Skrivesperre

Geir Werner Hagen

Holder på å skrive om kyssing, men blir liksom ikke ferdig..

Skal jeg skrive om det tekniske (som om jeg var noen ekspert...). Eller at det foreksempel brukes 32 små muskler i ansiktet bare på å forme leppene for et kyss, eller at man bruker 2-3 kalorier pr. minutt på å kysse  (ikke akkurat noen slankekur), eller at et kyss ikke nødvendigvis fører til sex (jøss, den må jeg sjekke - det kan vel ikke stemme?) eller om hvor forkskjellig folk kysser; noen med litt for sammenknepe lepper, andre som ikke kan slippe deg langt nok inn osv...

Når jeg begynte å lese om kyssing, som forøvrig har en egen viten som kalle Philematologi, så var det så uendelig mange varianter, alt fra de biologiske forklaringene som at mor tygger mat og forer barn som ennå ikke har tenner, til kyssing i mer romantiske/seksuelle vendinger..  Å skrive om egen erfaringer krever i tillegg en hvis selvsensur og litt intern kildekritikk (hukommelsen har en tendens til å male alt rosa hos meg)...

I mellomtiden; De sedvanlige listene...

LESER

Masse om kyssing på nett, siste nummer av Vagant og Weekendavisen, samt at jeg blar i MARK (arkitektur) og Cap&Design (grafisk design).

DRIKKER

For mye kaffe, men har kuttet kraftig på latte og prøver å nøye meg med cappucino eller bare espresso.

En god del portivn. Prosecco når tilgjengelig...

Lagde også en kaffe og Bailey på en espresso (50/50) her en kveld. Det var helt nydelig, føltes som om alkoholen kom intravenøst..

SPISER

Ikke så mye, mest brødskiver med gulpost og paprika. Er iallefall det jeg liker best akkkurat nå..

TOPP 3 MUSIKK AKKURAT NÅ

Van Hunt - What can I say ?  (sweeeeet...)

Trey Songz - Unfortunate (sexxxy...)

Ryan Leslie - Never gonna break up (smooooth...)

 

Og ikke minst leser jeg med glede og misunnelse min gjestblogger Suffløsa. Anbefales!!

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.