Geir Werner Hagen

Horn i siden

Geir Werner Hagen

Jeg har ikke et horn i siden til så mange (egentlig veldig få) men har i lengre tid hatt et lite horn i panna. Midt i panna.

Faktisk så midt i panna at når jeg snakker ansikt til ansikt med folk ser de mer på det lille hornet enn de ser meg i øynene. Litt irritabelt. Derfor har jeg i dag fått operert det vekk. Trodde det var en bruskbit, men det så mer ut som vanlig vev/kjøtt eller noe. Det vaar i allefall ikke en sort klump (tenk tumor og cancer), så jeg antar det vil bli bra etterhvert. Dessverre var det lille hornet støerre enn antatt og ikke bare en klump som kunne tas ut, men det måtte kuttes vekk. Selv med lokalbedøvelse kunne jeg av og til kjenne skalpellens snitt. Litt vondt, men samtidig liker jeg å vite, føle, at det skjer noe på meg som egentlig er helt uaturlig. Man skal vemmes litt over at det blir kuttet i ens eget legeme. Det er samme grunn som vi reagerer med kvalme eller uvelhet hvis vi f.eks. ser et dypt kjøttsår; det skal rett og slett ikke være sånn.

Nå er hornet fjernet, og jeg sitter med en stor hvit plasterlapp midt i panna, med syv sting, tre innvendig og fire i panna, og begynnende hodepine som skal døyves med en mix av Paracet og Ibux.  Kjennes som å gå med en alt for trang hatt...

Da jeg kom hjem og skulle ta noen poser ut av bilen greide jeg selvsagt å smelle hodet dørkarmen på Golfen da jeg bøyde meg. Traff omtrent midt på stingene... 

Litt frie assosiasjoner :

Hadde tenkt å skrive om Sartre og hans utlegninger om det ekle, det klisne og det ubehagelige, men det blir så omstendelig så jeg kommer liksom ikke i gang. Får heller gjør noe fornuftig som å lese aviser eller siste Vinduet som jeg kjøpte i sted. Fikk også Le Monde i posten i går så nå har jeg plutselig masse å lese på, bortsett fra Weekendavisen fra forrige helg som noen kjøpe før meg på Narvesen! Grrr!!

Har forresten også tilbud om 3 ukers gratis Morgenbløadet til 5 venner så si fra om interessert . geirwernerKRØLLALFAmac.com

Hører på Erik Enockson og den nydelige musikken fra Farvel Falkenberg, en film jeg elsker selv om den gjør meg både nedstemt og oppstemt samtidig. Kanskje nettopp det jeg liker ?

 

 

 

...

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.