Geir Werner Hagen

Ting jeg liker...

Geir Werner Hagen

Jeg kjørte Fredrik til byen i dag og etter at vi hadde gått litt rundt og drukket og spist på Drømmeplassen kjørte jeg hjem igjen (...)

Mens jeg satt der i bilen fikk jeg den behagelig følelsen man kan få av å kjøre i en deilig bil. Volvoen er rett og slett fantastisk behagelig å kjøre. Med sin 2.4 liter dieselmotor med ekstra dreiemoment (MOMENTUM) er den sprek som et villdyr og den er en drøm å sitte i; skinnseter med den beste ergonomien du kan forestille deg, lekkert kontrollpanel og fantastisk god lyd i anlegget. Å kjøre i den er en sånn ting jeg liker, men som nesten er litt flaut å innrømme. Litt sånn har jeg det med enkelte andre ting og. Som for eksemple TV-serier. Jeg er veldig glad i Solsidan, men nå som "alle" elsker det blir det liksom litt glatt (unødvendig snobbete av meg selvsagt, men sånn er det). Eller som at jeg kjøper Pondus en gang i måneden og leser det på et kvarter (føler meg alltid litt snytt, men kjøper det på nytt neste måned).

Andre ting jeg liker, nei elsker, er svenske filmer. Änglagård, Darling, Farvel Falkenberg, Himlens hjärta ++...

Så forresten Rasmus på loffen igjen nylig og den filmen er helt nydelig. Noe av det fineste er lydene. Svaler som flyr rundt med sitt krii-kriii er den vakreste lyden jeg vet om. Eller lyden av trær i behgaelig eller stille bris. Det er faktisk så deilig lyd at til sommeren skal jeg spille inn disse lydene og legge dem ut her på bloggen.

Holder ellers på å lage to nye hjemmesider så det skal bli litt ekstra penger i kassa. Regninger liker ikke, men de kommer jo hele tiden. Uten stans.

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.