Geir Werner Hagen

radio

Geir Werner Hagen

Da jeg stod og lagde frokost i dag morges kom det masse minner fra sommerdager oppe på gården strømmende.

Grunnen var at når jeg skrudde på radioen og skulle skru fra P3 (som Myriam alltid hører på) til P2 (som jeg alltid hører på - husk jeg er førtito nå) så var det så mange signaler i lufta at ingen norske kanaler kom inn ordentlig.I det deilige været med høyttrykk over Skagerak kommer nemlig alle de danske og flere svenske kanaler inn over eteren, og de er gjerne lettere å stille inn da enn de norske. Skjønner ikke helt forklaringen på dette fenomenet, men det er heller ikke poenget...

 Uansett, jeg endte opp med å høre på DR (Dansk Radio), nyheter, musikk og prat helt normalt 

 

 

 

Må være forstyrrelser og bølgesus, da høre det best ut ikke det samme på nettradio osv

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.