Design, TestGeir Werner Hagen

Formattering

Design, TestGeir Werner Hagen

 

 

Skriver dette for å teste hvor mye jeg kan kontrollere CSS i fohold til tekst. I dette tilfellet hvor mye jeg kan knipe teksten eller overlappe sånn at det blir nesten uleselig. Nå må jeg stå opp fordi jeg ikke har lyst til å være så lenge til sengs en lørdag morgen.Skriver dette for å teste hvor mye jeg kan kontrollere CSS i fohold til tekst. I dette tilfellet hvor mye jeg kan knipe teksten eller overlappe sånn at det blir nesten uleselig. Nå må jeg stå opp fordi jeg ikke har lyst til å være så lenge til sengs en lørdag morgen.

Hører på NRK P1 og noe som heter Mannegruppa Ottar, passe kjedelig og passe stupid. Jesus...som heter Mannegruppa Ottar, passe kjedelig og passe stupid. som heter Mannegruppa Ottar, passe kjedelig og passe stupid. Jesus. Lei av "morsomheter" som er så flatt og kjedelig.

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.