Geir Werner Hagen

Sykling 2013

Geir Werner Hagen

Dette handler om meg og min sykling, ikke om Tour de France eller Giro d´Italia.

Som alltid en liten påminnelse ; denne hjemmesiden er ment for meg selv som en tidskapsel og en dagbok over hva jeg til forskjellige tider var opptatt av og holdt på med - men alle er selvsagt velkomne til å lese, det er jo en blogg. Alt jeg skriver og ikke vil dele med noen er selvsagt lagret trygt og utilgjengelig på serveren).

I fjor vår og sommer fikk jeg faktisk trent en del på sykkelen. Hadde vel planlagt å sykle til Hovden i en gruppe med mål på 6.30 men ble (heldigvis?) syk i midten av mai og var skikkelig satt ut i flere uker. Jeg fortsatte å trene i juni. I juli var jeg først i Oslo, så direkte til Tyskland og videre til Italia. Uten sykkel.

Hjemme igjen i august fortsatte jeg å sykle, likte særlig å ta ettermiddagstur til IKEA langs gamle E-18. Alle de bakkene begge veier er jo perfekt intervalltrening og jeg ble helt hekta på å sitte å klatre opp de lange seige bakkene. På lette gir og høy frekvens nå, i motsetnig til før da jeg sykla som Jan Ullrich (...) på tyngste gir så langt man greide.

En sen ettermiddag 22 august skulle jeg bare ta en rask tur på sykkelen. Jeg skifta raskt, kom meg på sykkelen og måtte ta en kjapp avgjørelse på hvor jeg skulle sykle. Enten til IKEA eller til Homborsund , begge turene tar en knapp time.

 

fortsettes i morgen mandag...

 

+ -

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.