Geir Werner Hagen

Jeg, en blogger ?

Geir Werner Hagen

Jeg leser ikke blogger. Eller, jeg leser en (med litt ujevne mellomrom), og det er Geirs. Jeg liker ikke blogger (bortsett fra Geirs)så godt tror jeg.

Sikkert fordi det bare er de såkalte rosabloggerne man hører om. Jeg har lite til felles med 15-åringer. Og så blir jeg i grunn uvel når jeg for eksempel leser i Fevennen om de mest populære på Sørlandet, og det de skriver om er mote og skjønnhet. Jeg er for gammal rett og slett. Og så er det de andre som tar tusen bilder av huset sitt og alle bildene er omtrent like. Kanskje blir jeg litt misunnelig, jeg har det jo aldri så fint hjemme og har ikke penger til å kjøpe de putene og lysestakene og alt de viser fram. Hadde vært deilig å hatt det sånn på et vis.....Men det er jo ikke meg!

Så hvis jeg nå mot formodning skal begynne å skrive blogg, hva skal det være om?? Siden rosablogger og interiørblogger liksom er brukt opp, kanskje jeg blir sånn rynkeblogger? Eller valkeblogger? Har jo litt av begge.

Hadde vært et syn å legge ut bilder av stua vår nå, den ser omtrent sånn ut:

På gulvet:

-      5 puslespill (rett nok ganske små)

-      et twisterspill

-      en sparkesykkel

-      to dokkevogner

-      en tegnebok

-      Amalies julekjole

-      ca 25 fargeblyanter

-      ei sofapute

-      en zhu zhu pet

-      et kosedyr

-      ei leikekasse

 

I sofaen:

-      tre puter

-      ei dokke

-      tre pledd

-      en muffinsform i silikon fra Tupperware

-      en halvtova ullfille (skulle egentlig vært sitteunderlag som Håvard skulle tove på skolen)

-      skiftetøy til Amalie

 

 

Jaja. Mulig jeg skal begynne å blogge litt?? I så fall blir det nok i Geirs ånd, mest for meg sjøl. Så får vi se hva for slags emner som dukker opp. Men har jeg tid til dette da? Det får vel tiden vise meg i så fall.

PS! Gratulerer til verdens beste broremann som er 39 år i dag :)

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.