Bh og kjøkkenhåndklær

Er det en sammenheng? Definitivt for meg. Jeg får aldri somla meg til å kjøpe nye!!!

Det er så styr.

 Av to forskjellige årsaker da. Kjøkkenhåndklær glemmer jeg bare konstant, og kan du tenke deg noe kjedeligere tøystykke å bruke tid på? Mulig det er hakket mer spennende enn vaskefille, men siden jeg har en sånn Enjo-mopp, så er liksom det i boks for ei stund framover.

 Mine kjøkkenhåndklær er så utrolig utvaska og falma og krøllete. Jeg stryker ikke kjøkkenhåndklær (her i huset strykes kun det nødvendigste). Jeg trenger jo nye. Og det kan jeg få tak i på Europris eller Rema, da hadde ikke dette vært noe tema for meg. Men så er det sånn at jeg tross alt er litt opptatt av hvordan de ser ut (skulle ikke tro det etter beskrivelsen av de jeg har). Men de har jo også vært nye og fine en gang. Det er bare det at hvis jeg er på vei for å kjøpe kjøkkenhåndklær på Ikea eller Kid eller hva det er, så har jeg noe helt annet i posen når jeg kommer hjem. Fordi jeg fant noe mer spennende og måtte ta et valg, ikke pose og smekk.

 Bh er et tøystykke det i grunn er gøy å bruke tid på, men tida er aldri der....Jeg er sikker på at hvis jeg graver innerst i skuffen, så dukker det opp en amme-bh. Er det mulig? Og over den ca 4 nesten ubrukte vanlige som jeg har kjøpt i full fart fordi jeg ikke orka å prøve mer og som ikke passer. Bare så det er sagt, jeg HAR et bittelite normalt utvalg altså :)

 Man kan i alle fall ikke tro at man skal komme hjem med et par flotte saker en dag man har en unge eller tre med seg på lasset inn i prøverommet eller på diverse steder utafor. Som effektiv husmor skal gjerne turen innom Toys r`us (som ungene har mast om i en måned) kombineres med ukeshandling på matbutikken og en bitteliten tur på H&M bare fordi da er jo ungene med så det går an å spørre de for en gangs skyld hva de liker i stedet for å nettshoppe det på kveldstid. Og når man først er på H&M, så var det den bh-en.....Jeg har lært at et brent barn skyr ilden, men jeg er tydeligvis ikke nok brent. Jeg veit jo godt at bh her er omtrent dødfødt, jeg er ingen 75b (uten nærmere utdyping). Men så er det så mange fine som henger der oppetter veggen, og ikke er de dyre heller. Og så tråkker jeg rett ut på limpinnen, rasker med meg tre stykker jeg antar passer og går til prøverommet med gnåleunger som bare vil hjem og leike med det nye de har kjøpt. Jeg kan love at ikke èn av bh-ene passer. Hvorfor er ikke en størrelse en størrelse???? Grr. Mannfolka er vel litt forskjellig utstyrt de også, men jeg har aldri sett undiker med A- cup og D-cup. De har det enkelt de.