Vil ha, vil ha, vil ha......sofa

Jeg kikker på sofaer og sofabord på nettet. Vi har hatt lyst på nytt i mange år, men både økonomi og unger (for ikke å snakke om katten) tilsier at vi bør vente enda litt med å gå til anskaffelse. Nå er den gamle sofaen såpass tilårskommen (jaja, bare 10 år da) at jeg nesten kommer med heiarop når Lussi kvesser klørne på stoffet.

Det er mange hensyn å ta med sofa. Farge, stoff, størrelse, form, bruk...og dessverre ofte det viktigste, pris..... Jeg kan gjerne drømme meg vekk med det meste her i verden. Men når det kommer til ting jeg virkelig skal ha, så blir jeg sånn onkel Skrue. Gnier`n. I starten. Det fins helt sikkert en vi kan klare oss med til en rimelig penge, kanskje på tilbud til og med? Sånn begynner det. Og jeg mener virkelig at det er ingenting i veien med å være nøktern. Jeg pleier ikke å sløse. Men samfunnet gjenspeiler seg også hjemme hos meg, det har lett for å bli budsjettsprekk...

Noen butikker utgår med solide kneløft, det er ikke vits i å ta en titt på hjemmesida en gang. Jo kanskje for å få inspirasjon, men ellers ikke. Å kjøpe sofa som nærmer seg prisen på bilen liksom, det er bare for dumt. Jeg snakker ikke om Skodaen altså. Den kan nok nærme seg en sofa i verdi, i alle fall mer for hver dag som går.

Spisestua er fra Bo Concept, den er jeg fornøyd med. Og de har fine sofaer også. Vi har bestemt oss for hjørneversjon, nå er vi lei av å ligge i hver vår uten å kunne dele teppe og armkrok. Sukk. Men det er også veldig praktisk i vår lille stue, får utnytta plassen mer. Sånn åpen ende er fint, og så tror jeg det er lurt for familien rotekopper at den står mest mulig ned på gulvet uten ben. Det er ikke til å tro hvor mye rart som kan gjemme seg under der!!

Jeg tar gjerne imot forslag :).

Kikka på sofabord også. Det var et kjempekult et fra Bo Concept som man kunne få i samme farge som spisestuebordet. Men den prisen!!!!! Fyttikatta, jeg lurer nesten på om jeg kan få pappa til å lage et lignende. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for form og farge. Firkanta eller rundt? Hvitt eller valnøtt? Høyt eller lavt? De «gamle» kommer jo til å steile av sånt lavt bord....men nå er det ikke de som skal bo her da.

Det høres veldig ut som det kun er jeg som bestemmer interiøret. Man kan kalle det en sannhet med modifikasjoner. Jeg tenker, jeg undersøker, jeg foreslår, men vi er begge med på avgjørelsen. Bare at jeg har dobbeltstemme. Og begge betaler siden vi deler på alt.

Jeg antar det ikke blir nytt dette året, men det er lov å håpe?