Pust...pes..pust...pes

Jeg skal ikke føde. Og jeg hinter heller ikke til andre pre-gravide aktiviteter (akkurat nå). Jeg prøver å hente opp igjen kondisen. Det er uhørt!!! at man rett og slett må graaave fram igjen en sånn noenlunde ok form (jeg snakker ikke kroppsform, den er stuck) etter bare tre uker vekke. Ja, tro nå ikke at joggeskoa har stått ubrukt, jeg har aldri brukt de så mye som jeg har gjort de siste tre ukene. Men jeg har stått veldig stille med de. Koruniform på Jernbyrden er dongeri, en usannsynlig usexy og formløs bestefarskjorte og joggesko. Og der har jeg stått. Mye og lenge. Til glede for oss selv og mange tilskuere.

Dessverre til uglede og gremmelse for kroppsformen(e). Hvis jeg kunne bytta ut en egenskap, så var det den med å legge på seg bare man går forbi et kjøleskap.

Men i dag var tiden inne til å løpe seg inn på de smale stier igjen. Det er skremmende hvordan moralen kan radbrekkes i løpet av så kort tid. Jeg blir bare så likegyldig, kjenner det ikke en plass i systemet at lysten er tilstede. Men når jeg likevel endelig klarer å stappe meg ned i løpebuksa – er det fornuften eller følelsene (eller moralen som kanskje også egentlig er fornuften) som har fått overtaket da? Mulig begge. Gudskjelov!

Jeg tenkte det var best å gå rolig fram, ikkeno kupert terreng i dag. De to største ungene var aleine hjemme også, så jeg ønsket å unngå beinbrudd langt inni skauen. Jeg bestemte meg for Holta, der er det ei rundløype akkurat passe flat og kort til mitt formål. Det forløp omtrent sånn:

 

1.runde: Å herreli, det kneet er skikkelig vondt asså!! Kanskje det har blitt litt skada av å stå så mye? Og hoftene og, au! Mulig det beste er å gå i steden? Kan heller slutte å spise sjokolade. Eller. Det kan jeg nok ikke. Får vel bare holde ut litt til. Fjuh! Endelig ferdig med «oppoverbakken» (kan knapt kalles det).

 

2.-3. runde: Hm, dette var i grunn litt deilig! Helt aleine her og.

 

4.-6. runde: Kanskje jeg skal begynne å blogge litt igjen? Har liggi brakk veldig lenge nå. Har jo litt mer fri om dagene nå. Å, jeg må huske å si fra om det blir bursdagsfeiring lørdag eller søndag, og så må jeg handle gave til ho og ho og de der. Skal vi se...har middag i dag og i morra, Jernbyrden torsdag, fredag og lørdag, massasjetime i kveld (omg som jeg gleder meg!), barnebursdag i morra, besøk til helga (har jeg egentlig nok dyner?), hvorfor leser jeg ikke en bok nå om dagen? Blir godt med en kaffe på Glæden etterpå.

 

7.runde: Hæ?? var dette sjette, sjuende eller åttende runde? (resultat av for mye tankearbeid i foregående runder)

 

8.runde: Puuust, pees!!!

 

9.runde: Takk og looooov!!!! Wake me up before you go go på øret!

 

10. runde: Hvor lang er egentlig denne runden? Mye kortere enn jeg tror. Glemte å sette på gps-en, går en runde etterpå for å se lengden. Sveeeett!!! Tror egentlig jeg hadde klart å presse meg en runde til, men 10 er så greit tall. Puuust!!! Peees!!

 

Jaja, så var det gjort. Håper moralen står meg bi i tiden framover.

 

(PS! Skreiv egentlig dette i går, men glemte å legge det ut..)