Jon Fosse intervjuet - igjen...

fosse.jon.stort.jpgJeg har lagt ut intervjuet jeg gjorde med Jon Fosse om Mac og Mac-fascinasjon. Jeg vil ha det liggende her på denne serveren som back-up i tilfelle jeg skulle greie å rote bort fila på en eller annen måte. Det er også lagt ut på MacinSands hjemmesider. En annen grunn til at jeg legger det ut igjen nå er at han var en av de heteste kandidatene til å få Nobels Litteraturpris for 2005 i forrige uke.
Jon Fosse er en av de mest berømte kontemporære dramatikerne i verden. Han spilles årlig på like mange scener som Ibsen, Beckett og Shakespeare, så jeg er ganske stolt over intervjuet. Jeg synes jo det er veldig bra, men les sjøl og legg igjen en kommentar om hva du synes.
Intervjuet finner du ved å klikke på "Macblog" til høyre på siden her, eller klikk her.

Geir Werner Hagen