Lenge siden...

...jeg oppdaterte nå. Har liksom ikke hatt tid. Har vist "Skulle det dukke opp flere lik, så er det bare å ringe" på Eldrekino i e-Teateret. Det er nok en dflm som apellerer til de av oss som digger Fleksnes. Jeg digger ikke Fleksnes, selv om å se en Fleksnes episode kan gi en god følelse. ( tv-lørdager som guttunge, Professor Baltazar, Barne-TV godtepose osv.) Ellers har jeg (nesten) gjort kjelleren på Snøringsmoen ferdig. Fått lagt inn strøm, strekt internett-kabel fra bryggerhuset og ned til Astrids nye kontor og satt opp reisverket til den nye ved- og vognboden på baksiden av bryggerhuset. Nå skal jeg ned på e-Teateret og se om jeg husker åssen man programmere lydpulten...Har ikke brukt den på et år så vi får se.  Dev Singh takker de få av dere som har kommet med tilbakemeldinger, men han vil gjeren at dere skriver på engelsk, så slipper han å be meg oversette.

Geir Werner Hagen