365 : Fotoblogg 2007

...ja det blir navnet på en ny blogg, og et nytt prosjekt for meg. Nå er jeg jo en djevel på å planlegge prosjekter i hodet, men mer en engel når det kommer til å omsette dem i praksis (en fin ligning eller ?). Tanken er at jeg skal ta et bilde hver eneste dag i løpet 2007 og laste opp på en egen nettside. Har blitt inspirert av Joes NYC, en fyr ved navn Joe (...) som bor i New York og tar et bilde hver dag.Det er jo nesten umulig å skulla ta et like spennende bilde hver dag i Lillesand eller Grimstad, som i New York, men desto større utfordring for meg.I tillegg blir det enklere for meg å ALLTID drasse på mitt Nikon D70, sånn at hvis et flott motiv dukker opp kan jeg faktisk ta bilde av det. Har ikke tall på alle de gangene jeg har tenkt at " ...faen, nå skulle jeg hatt kameraet med meg !"
Oppdatering kommer !

OPPDATERING : geirwerner365 blir et litt pompøst navn, så jeg tipper navnet blir `365´. Kommer til å legge ut bildene på Flickr, slik at de siste bildene alltid vises i menyen til høyre på bloggen min. (Hvis du klikker på bildet blir du sendt til min Flickr-side og kan se alle bildene i full størrelse.

Geir Werner Hagen