Romjuls-slacking...

Som vanlig en under middels overskrift på en av mine blogg-poster, men nok om det. Julaften var vi sammen med min far, Elen og Helene i Kristiansand. Veldig koselig og med en helt suveren ribbe (som jeg normalt ikke spiser).
Selv om vi har prøvd å kutte ned på antall gaver de siste årene, ble det nok av dem i år også. Ikke minst var jeg fornøyd med alle bøkene jeg fikk : En biografi om Eva Braun av Angela Lambert, Løvekvinnen av Erik Fosnes Hansen, Flammeslukeren (om Ole Bull) av Ketil Bjørnstad, 1001 Filmer du må se før du dør, PopQuiz og Candide av Voltair (fra meg sjøl).
I går, første juledag var vi i domkirka i Kristiansand og overvar svigerfars gudstjeneste.Bak meg satt en eldre, bitter småvokst mann og klagde til kona over at jeg hadde så brede skuldre at han ikke så noe. Jeg hadde lyst ttil å si at han kunne se på ryggen min som ei alternativ altertavle, men jeg holdt kjeft...

Så dro vi til Vanse og hadde kalkun til middag. Jeg fikk meg en tur på strendene og fikk tatt en del bilder av sand og vann, som jeg er så glad i...

Neste post handler (kanskje) om nyttårsforsetter. Jeg har noen idéer (utenom de vanlige som gå ned i vekt og trene), så kanskje jeg får offentliggjøre dem og legge litt mer press på meg sjøl. Skal i allefall bli en råtass på Java-kode og Flash-programmering !!

 

OPPDATERING : Har nettopp kommet hjem fra andre-juledag-middag hos min mor og Bjørn Axel. Nydelig mat og en veldig koselig kveld. Jojo (lillebror), Bjørn Axel og jeg endte faktisk opp med å diskutere batteridriller og annet kvalitetsverktøy en halvtimes tid. Selvsagt snakker vi bare om kvalitetsmerker som Festo, Metabo, Elu, Makita og Hilti. Vi var skjønt enige om at av "mainstream-merkene" var det bare Hitachi som egentlig dugde, mye grunnet den suverene sirkelsaga med brems !

 

 

Geir Werner Hagen