Heidi Wexelsen Goksøyr

For omtrent 6 år siden leste jeg en reportasje/anmeldelse i Morgenbladet av en foto-utstilling. Fotografen var helt ny for meg, men det var altså Heidi Wexelsen Goksøyr. Anmeldelsen var illustrert med svære bilder og alle var tatt under vann.Bildene var i en underlig blåfarge som nesten forhekset meg og jeg ønsket intenst at jeg hadde hatt råd og plass til noen av disse nydelige bildene. Siden harjeg aldri glemt disse bildene, men litt bak i hukommelsen var de jo skjøvet. Så, for et par dager siden men jeg var på vei gjennom lobbyen på HiA gjenkjente jeg plutselig tre av disse bildene som dekket en hel vegg. Unødvenidg å si, men de var enda vakrere enn jeg husket dem.

Nå har jeg bestemt meg for å spare til i allefall tre av disse bildene (får jo finne ut prisen først, men...)

uo2-1.jpg

Geir Werner Hagen