Nerdery Inc.

iPhone.pngI går kveld innledet Steve Jobs MacWorld San Francisco med sin sedvanlige key-note (hoved-tale). Under en slik keynote blir det som regel presentert nye produkter, hardvare og mykvare. I år har ryktene gått varem om en iPhone, en iPod med mobiltelefon fra Apple. Og jammen med var det ikke det Steve Jobs lanserte igår ; iPhone. En iPod/mobiltelefon/datamaskin/nettsurfer m.m. som faktisk kjøre OS X, Apples operativsystem. Telefonen var i grunnen bare helt rå og har en knapp og en svær touch-skjerm. Alt styres med fingrene og Jobs viste oss LIVE hvor godt det virka.Selvsagt skal jeg ha en slik en når de kommer til landet nærmere høsten.Jeg satt altså foran Macen i går fra 17.45 til rundt 23.00 for å følge keynoten lve via diverse nettsteder som hadde folk på innsiden. Rundt midnatt ble videoen av keynoten lagt ut og jeg måtte selvsagt se på.Det er vel ganske nerdete eller ?
Det verste er at da jeg kom hjem i dag satt Astrid og så keynoten via video-stream fra Apple. To timer foran Macen. Selvsagt skal hun også ha en slik en...

Edit: Nå har jeg endelig fått et utseende jeg liker på bloggen. Jeg etterstreber en slags avis-følelse ála New York Times. Når jeg får satt meg inn i CSS, som er en måte å bestemme utseende på vev-sider blir det vel nye endringer...

MacintoshGeir Werner Hagen