På ´an igjen...

Bloggen har vært i dvale-modus i høst...Det skyldes flere ting men mest av alt at jeg har hatt så mye å gjøre på skolen, ehrm, Universitetet som det heter nå. Har vel heller ikke hatt den store trangen til å formidle noe på verdensveven heller... Men nå har jeg kikket i alt jeg faktisk har skrevet her og det er ganske gøy, (for meg selv om ikke annet), at bloggen kanskje mest av alt er en dagbok for meg selv, der riktignok bare de "ufarlige" tankene blir formidlet men dog. Derfor begynner jeg på ny giv nå.

Forresten, tror jeg må starte en sånn "Topp Ti Filmer" liste over nyttår...

 
Leser :

    Jean Paul Sartre : Erfaringer med de andre

    Ingvar Ambjørnsen : En lang natt på jorden

    Ketil Bjørnstad : Tessmann

Musikk:

    DJ Shadow : In flux

    Studio : Yearbook 1

Podcast:

    Herreavdelingen

    20 Spørmsål

 

 

Geir Werner Hagen