Selvransakelse...

Jeg sliter en del med den jævla Java-programmeringa, jeg gjør det. Skal jeg være ærlig er det nok sånn at jeg har jobba alt for lite med problemet, og det er på tide å ta meg selv i nakken. Da jeg sto og urinerte i en av skolens urinaler i dag, tenkte jeg med meg selv at jeg burde tilstrebe en mer kinesisk/japansk/indisk studiementalitet. Hva det innebærer har jeg ikke helt fått tak i, men jeg ser for meg at minst 10 timer av døgnet går med til å følge forelesninger og studere på egenhånd. Det er tross alt en bachelor jeg holder på med, ikke et kveldskurs i regi av Aftenskolen for å få tida til å gå liksom...

I kveld har jeg vært i teateret for å sette lys, stille inn lampene, lys på, lys av - ikke så veldig avansert altså, men det er så deilig bare å være i salen !

I morra er det fredag og ingen forelesninger, så det er lett å tenke på det soom en fridag, men jeg har tenkt å dra på skolen og venne meg til min kinesik/japansk/indiske studentholdning ! (Må bare ha en latte på Café Lillesand først...)

Forresten; kan menn få cellulitter ?! Da jeg flekset rumpemusklene før leggetid i kveld sa Astrid at cellulittene var synlige! (når jeg fleksa)

Geir Werner Hagen