Om vikinger...bl.a.

På søndag var vi en tur på Bronseplassen i Høvåg for å se på vikingmarkedet som var der. Det var mye flott håndarbeid å se, alt fra sko til pil og bue (pilabue) og smidde sverd. Det som overrasket meg mest var at svært mange av vikingene kjederøkte ferdigsigaretter ! Det har jeg aldri lest om , men i de forskjellige bodene satt det altså svært mange av dem og gjorde nettopp det... For de som følger med på Touren var det trist å se McEwen ryke ut på søndag fordi han kom for sent i mål. Nå er Hushovds sjanse på trøya tilbake, selv om det er Boonen som leder den kampen i øyeblikket. Men Tom Boonen har jo ALDRI gjennomført Tour de France, og jeg tviler på at han gjør det i år heller. Min favoritt er forøvrig Cadel Evans som jeg har truffet to ganger, en utrolig jovial "Aussie". Han ble nummer fem sammenlagt i fjor og det hadde vært gøy å se ham på pallen i hvertfall.
Geir Werner Hagen