Del

Foto / Nikon D300

Hvorfor kan ikke jeg ta slike bilder ? Det er så lekkert, så estetisk tiltalende. Altså, jeg ha vel også passert slike bygninger, eller boområder, men det er noe å se det med "riktig" blikk gjennom søkeren på kameraet... Noen få har en slik evne litt over snittet og da tar man slike bilder som dette. 

Av og til prøver jeg å innbille meg selv at hvis jeg bare får meg et Nikon D300 istedetfor mitt Nikon D70 så vil jeg ta bedre bilder fordi jeg må bruke mer tid til fotogarfering(for å forsvare kjøpet av et såpass dyrt kamerahus)... Heldigvis er jeg blitt så gammel at jeg ikke går i den fella (håper jeg...).

Jeg har lyst til å være flink på så mange felt,  særlig fotografering, men jeg tar altfor sjelden bilder. Burde ha kameraet med overalt. Hele tida. Tror det er den beste måten å "få blikket" på...

Foto : Kim Holtermand. 

 

 

 

 

 

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.