Obama

Forskjellige avisforsider dagen etter at det ble klart at USA har fått sin første fargede president

(Og, ja,  jeg er vanvittig glad for at det ble Obama !)

(En kjapp kommentar når det gjelder brukervennlighet på internett... Man skal helst ikke ha lenker i tekst som blir beskrevet med "Klikk her". Unødvendig, stygt og feil. Lenken legges i selve ordet eller setningen som har forbindelse med saken. Som jeg har gjort over her, "avisforsider" er temaet og da har jeg gjort ordet i seg selv til en lenke.Klikker man på ordet kommer man til den lenkede siden.

En annen regel er å ikke åpne andre vinduer når man lenker, jeg er litt uenig der og blander litt på hva jeg gjør. Lar jeg en lenke åpnes i et nytt vindu legger jeg alltid inn en liten visuell indikator (den lille firanten med en pil pekende ut etter ordet) for at folk skal få et hint om at det vil åpnes i et nytt vindu...).

Geir Werner Hagen