Willie & I

willie-nelson.jpgI dag møtte jeg Willie Nelson på Farsund Fjord Hotell. Det var første gang i mitt liv jeg var "star-struck". Han hadde rett og slett utstråling utover det vanlige.
Vi var i konfirmasjonen til min niese Elisabeth og på samme hotell bodde altså Willie og bandet pluss hans kone og datter (som forresten var helt nydelig !).En gruppe fra Sound of Happines (á la Dissimillis fra Kristiansand) hadde ventet på hotellet i håp om å møte Willie. Da han og familiein skulle gå stoppet han og tok seg god tid til å prate med en av gutta fra SOH, og deretter sang og spilte han "On the road again" og "Countryroad" for oss. LIVE ! Vi var vel en 11-12 stykk som var der og sang med. Utrolig kult !
Jeg hadde på forhånd snakket litt med datteren hans fordi jeg lurte på om han synes det var slitsomt å spørre om jeg kunne ta et bilde sammen med ham.Hun var jo kjempehyggelig og svarte "No, not at all" og "of course, just ask him". Da jeg hilste på ham hvisket jeg til ham ; "Mister, I am a grown up, but I´m still starstrtuck". Da lo han godt og tok tak rundt meg og ga meg en klem. = ) Fredrik tok bilder av oss og Willie gikk hen til Fredrik og sa at han MÅTTE hilse på ham, han lignet visst veldig på hans egen sønn. (For gøy antar jeg) sa han at vi måtte komme til ranchen hans i Texas "...and ride my horses". Det er mye mer å fortelle men jeg er fremdels litt starstruck...
Geir Werner Hagen