coldplay

coldplay400_01.jpg

Har nettopp lastet ned den første singelen fra Coldplays kommende plate (slapp av, jeg kjøper selvsagt CD´en når den slippes), og jeg synes den er sååå deilig !! Jeg bare er en "sucker" for Coldplay. Chris Martin har da en hekt nydelig stemme og virker så sympatisk at jeg gjerne ville hatt ham som bestevenn! Coldplay er jo litt uglesett blandt de hardeste av musikkelskerne (en gruppe jeg nok selv må definere meg som en del av), men jeg kan ikke si annet enn at Coldplay stort sett bare er deilig å høre på. For din egen skyld, kjøp singelen "Fix you - LIVE" på iTunes. Hvis du ikke blir berørt av den er du enten en kyniker eller ummennesklig.

Ellers ;
Gleder meg til å begynne å male Snøringsmoen. Skal i allefall ta to vegger, grunnmuren og vinduene - så det blir full arbeidsdag i hele juni. Bare deilig, for jeg trenger penger til ei boble ! (Selv om jeg ikke "får lov" av Astrid å kjøpe boble...)


Geir Werner Hagen