den store romanen...

...det ikke ble noe av.

Da jeg ryddet opp på en av serverne jeg lagrer mine digitale ting og tang fant jeg bl.a. deler av et manus jeg hadde lastet opp for å ta vare på det. Er jo ikke akkurat Carsten Jenssen eller Erik Fosnes Hansen, men synes faktisk det er litt gøy å lese på nytt.

Vil du lese er det bare å laste ned ! Klikk på nedlasting i menyen til høyre og klikk så på Instant Buddha. Husk at det er en god del år siden jeg skrev dette !

Her er en "teaser" ;

Hun slengte til meg et svært badehåndkle og småløp ut igjen.Naken, rakk jeg å se.

Ei diger studeør stod åpen og hvite gardiner flagret sløvt i vinden. Jeg gikk ut døra og så henne akkurat i det hun stupte ut i innsjøen fra brygga nederst i hagen.Det var allerede veldig varmt ute.Lufta stod mot meg som en vegg. Det var rent fysisk.

Jeg stupte etter henne og vi møttes et stykke utfor brygga.

- Er det ikke deilig ? smilte hun.

- Jo visst, sa jeg og dro håret vekk fra ansiktet mitt. Jeg hjalp henne med å komme opp på en slags bøye, og samtidig streifet jeg brystene hennes.

Jeg var ennå i vannet, mens hun lå på magen på bøyen.

Hun snudde seg mot meg.Håret falt ned i øynene, og hun lo.Jeg heiste meg opp ved siden av henne på bøyen.Alt var herlig, og for spøk bøyde jeg hodet bakover og la det på magen hennes.Hun sa ingenting og jeg ble liggende slik.Jeg så bare himmelen som var blå og gyllen.Jeg kjente svakt at magen hennes beveget seg og at hun luktet så godt.

Vi ble liggende på bøyen og falt halvt i søvn av varmen.Da hoppet hun i vannet og jeg fulgte etter henne.Hun smilte utgrunnelig til meg og jeg tok henne igjen og la armen rundt livet på henne.

Slik svømte vi sammen og hun lo hele tiden.

Mens vi tørket oss på bryggen sa hun ;

- Jeg er brunere enn deg...
så tok hun meg i hånden og dro meg med opp i huset igjen.

Vi gikk rett inn på soverommet hennes.

Da jeg våknet var hun vekk.Jeg husket at det var søndag og lurte litt på hva jeg skulle gjøre.Jeg snudde meg i sengen og kjente lukten etter håret hennes i puta. Så sovna jeg igjen.

...


Geir Werner Hagen