Faens moteblogger

Det er mye bra ved blogging, som for eksempel at det nå langt på vei er blitt et mainstream-medie.

Blant annet så får vi rapporter fra terroranslag i Pakistan, omtrent NÅR det skjer, valget i USA dekkes, og kanskje vinnes ved hjelp av bloggere. I Norge blir Erlend Loes blogg-post om Ari Behn førstesider i tabloidavisene (kanskje ikke så mye å rope hurra for - men det viser at en blogg-post kan sette agendaen).

Det som derimot irriterer meg kraftig er den voldsomme blomstringen av såkalte moteblogger. Unge (stort sett) jenter (sort sett) som skriver om de siste plaggene, veskene og skoene de har kjøpt. Eller om hvilken sminke de bruker. Og om hvor mye dette koster. I tillegg masse mer eller mindre dårlige bilder som i beste fall kan kalles sløsing med bånbredde.

Hvorfor er det så populært i store deler av nett-verden med slike grunne, delvis idiotiserende blogger ? Jeg fatter det bare ikke !

Jeg skriver ikke dette fordi jeg er frustrert over manglende lesere eller manglende kommentarer på min egen blogg (fakta faen, kors på halsen uzw.). Bloggen min leses nå av 27 unike lesere hver dag (woo-hoo!), men de legger sjelden igjen kommentarer. Hvorfor ??

(Legg igjen kommentar da ! Å, kom igjen !! Kommenter!!)
Geir Werner Hagen