Sykkelmani

 

Jeg har lenge kikket på en trimsykkel anno 1985 som har vært til salgs på en bruktbutikk her i byen. Jeg tenkte at den hadde vært grei å ha på maskinrommet på kinoen.

Da kan jeg sykle på den i stedetfor bare å sitte å jobbe på Macen eller sitte i salen eller se filmen. Da jeg sjekket prisen og fant ut at sykkelen kostet 75 kroner var det jo bare å slå til. Jeg tok sykkelen med i bilen og installerte den på maskinrommet. Nå står den foran et av vinduen ut mot salen så jeg kan sitte og sykle mens jeg ser på filmen på  lerretet i salen. 

På torsdag, fredag og lørdag sykla jeg ca. 5 kvarter hver kveld! Er helt støl og har gnagsår mellom lårene grunnet det veeeldig brede setet. Må bare venne meg til setet så funker det.

Ganske digg å sitte å svette på sykkelen mens folk sitter ute i salen uten å ane noen ting. I tillegg får jeg faktisk betalt for det! Slå den !

TrimGeir Werner Hagen