Onsdag

På lørdag var det UKM i Møglestuhallen (Ungdommens Kulturmønstring) og det ble en suksess. Først og fremst fordi det var høyt nivå på alle deltakerne, men også for meg  som hadde flerkamera-produksjon på video. Jarl, Daniel, Fredrik og jeg filmet hele mønstringa og viste det LIVE på storskjerm. Jeg satt bak videomikseren og kommuniserte med de andre gjennom headset. Veldig gøy å sitte der å være live-regissør og få så mange fete bilder. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av dette siden jeg satt pal ved videomikseren, men har noen bilder fra øvinga og rigginga.

Ellers kan jeg fortelle at mens jeg gikk meg en tur fra UiA til Grimstad sentrum ble jeg oppringt av Hamsun-selskapet og ble spurt om jeg kunne tenke meg å sitte i styret. Dette var jo både hyggelig og flatterend, og jeg sa ja takk etter en hyggelig samtale. 

 

Geir Werner Hagen