Del

Tidsbruk og annet

 

Har vært så sliten de siste månedene og brukt for mye tid på grubling og bekymringer. Man skal gruble og man skal bekymre seg (...), men det trenger ikke ta overhånd. Har derfor tatt opp små "hobbyer" som er glimrende tidsfordriv for å ikke tenke på noe annet enn det jeg gjør der og da.

For det første har jeg begynt å fotografere litt igjen. Har lagt mitt Nikon D300 ut for salg og "nøyer" meg meg det beste kompaktkameraet som er å oppdrive, Fujifilm X10.

Fant ut at X10 kameraet kan fange IR (infrarød) lys ved bruk av IR-filter, noe som kan gi fantastiske effekter på himmel og på bladverk i bilder. Grønne blader blir gjennom IR-filteret hvite, nesten transaprente. -AppleTv

-Infrarød

Musikk

Tv

Film

Bøker

Magasiner

iPad som bladkiosk

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.