Del

Siden sist...

Noe av det jeg har gjort siden sist (og en del av det jeg hadde tenkt å gjøre siden sist...) :

Lest ferdig biografien om Steve Jobs, og er fremdeles imponert over hva han har gjort og hvem han var.

Sett Susanne Biers Hævnen, med Michael Persbrandt. Har ikke blitt så satt ut av en film siden jeg så Farvel Falkenberg for noen år siden. Det er alt for lenge mellom de gode filmopplevelsene så dette var helt fantastisk, og Persbrandt er uten tvil min mannlige favorittskuespiller for tiden.

Sett Blue Valentine med Ryan Gossling og Michelle Williams, også to skuespiller jeg liker veldig godt. Filmen var en gedigen nedtur, og jeg begynner å bli lei av å se Gossling som en litt nedstemt/sjarmerende/uflidd/alternativ etc. fyr i annenhver film han spiller i. Michelle Williams derimot er helt uangripelig igjen..

Meldt meg på Kristiansand - Hovden med BCK Expressen, og skal etter planen sykle de 20 milene på 6,5 timer...

Begynt på min kamp, bind 6. 

Knust min første iPhone ever, og fått en hvit en ny, hvit, iPhone 4.

Blitt hekta på Childish Gambino (musikk)

Vært i Tyskland på påskeferie. Var innom Hannover, Düsseldorf og en liten sving innom Hamburg (kjørte feil på vei hjem tidlig onsdag morgen)

 

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.