Akkurat nå

aviser.jpg

Prøver å fikse litt på mine egne sider og samtidig skrive en liten post om hva jeg ellers er opptatt av akkurat nå...

Nok en gang blir jeg avbrutt av meg selv, (min manglende evnen til å ikke konsentrere meg godt nok hvis jeg ikke er interessert nok), og må skrive på denne posten minst tre ganger før den er ferdig.

Det betyr at jeg skrive litt nå (lørdag formiddag 9 sept), så drar jeg ut på Creveloen og sykler til Heimdal (der asfalten slutter), tar noen bilder til Instagram og har glemt denne posten når jeg kommer hjem. Derfor noen kjappe stikkord til meg selv; 
* LeMonde kom i dag
* Morgenbladet kom i går
* Solstads "Forsøk på å beskrive det ugjennomtrengelige"
* Verdis La Traviata (om librettoen og historien og om hvor småborgerlig det føles å kun høre på utvalgte arier  - som jeg gjør, ikke planer om at jeg gidder å høre på alt).

* Fall på terrengsykkel i går
* La Vuelt og Chris Froome (nest siste etappe i dag)

 

***

Hadde en fantastisk tur til Heimdal på Cerveloen. Har aldri syklet opp de bakkene før og på så dårlig asfalt, med såpass bratte partier var det helt skjønt. Skulle bare vært fire ganger så langt.
Jeg syklet opp til der det flater ut og asfaltveien gåt over i grus. På 22mm pariserdekk tok jeg ikke sjansen. Når jeg får et par 27mm FMB Paris-Roubaix akter jeg å sykle helt inn til Lunden/Lundevassbu.

 

___
 

Geir Werner Hagen, Sykling, Aviser