Mediediett : Mars

Mediediett : Mars
 

INSTAGRAM

 

SOMMER 2005

Det eneste sosiale medie jeg sjekker hver dag. Ikke så veldig aktiv, men har funnet "mitt" område jeg holder meg innfor og det er selvsagt sykling. Noen utvalgte personer og sider bare.

SOMMER 2005 / Tove Nilsen
Har slitt litt med å fullføre bøker i vinter, men denne leste jeg merkelig nok rett ut. Var nemlig ikke så bra, men det er nok noe med det hverdagslige jeg liker. Drama er det jo nok av i en a4 tilværelse, det gjelder vel bare å se det.

LANDEVEI #1-2018
Har begynt å abonnere på Landevei og liker miksen av reportasjer fra lengre turer, som over Jotunheimen på landeveissykkel, intervjuer og tester.

HERRENS VEJE
Dansk drama om prest og familie i dagens København. Storspent og gripende drama med mange sidehhistorier som alle er fascinerende. Noe av det beste jeg har sett av serier på lang tid.

DiVORCE
Dramakomedie på HBO, med Thomas Haden Church og Sarah Jessica Parker.  "Bra til å være amerikansk" ...

SAPIENS / Yuval Noah Harari
Homo Sapiens liv fra den kognitive revolusjonen for 70 000 år siden, da vi angivelig fikk evnen til symbolsk kommunikasjon, og frem til i dag. En dramatisk tone slås an allerede i innledningen, når vi få høre at det er tvilsomt om Homo Sapiens vil finnes om 1000 år...

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.