Mediediett // sommer 2019

Vigdis Hjorth - Fordeler og ulemper ved å være til

Jeg likte å lese boka, antakelig mest fordi jeg trengte noe som ga meg lite motstand, hadde en tøtsj av Dag Solstad og et persongalleri fra Tove Nilsen evt. Linn Ullmann. (…)
Det var en del prosa som virket slurvete (til å være Hjort), noe som bidro til følelsen av at boka ikke hadde så mye på hjertet, annet enn å bli utgitt?

Vigdis Hjorth - Leve posthornet!

Ellinor jobber i et sånn passe vellykket, mindre kommunikasjonsbyrå. Da en av de tre ansatte bare stikker av (men som viser seg å være et selvmord) blir Ellinor sittende med ansvaret for tekster og innhold til fagforeningen i Posten.
Boka kommer i Vigdis Hjorth-stil innom ganske eksistensielle temaer. Altså noe som tiltrekker meg og får meg til å fullføre boka - selv om jeg ikke syntes den var en “page-turner” (når leste jeg sist det forresten?)

Seinfeld

Etter at vi leverte vekk Get-boksen er det ingen som ser annet enn NRK på TV i stua. Og bra er det. Men jeg savner litt underholdning når jeg setter meg med kaffe og sjokolade tidlige morraer eller semi-sene kvelder. Derfor lastet jeg ned VLC til Apple-TV og henter Seinfeld og annet snadder fra Macen i annekset.

Le Monde diplomatique

Vågde endelig å lese Le Monde igjen etter et lite opphold. Nok et opphold, av den enkle grunn at jeg blir motløs av å lese om hvordan det står i verden på dypere plan.

Monty

Er stor fan av Jim Meddicks serie Monty. Denne serien er ikke trykket i bokform siden starten i 2001, men publiseres i noen tusen aviser nesten daglig. Altså er den litt vanskelig tilgjengelig. Jeg bruker av og til tid i arkivet på Comics.com og laster ned stripe for stripe i et langt regneark som etterhvert blir “min bok” med Monty-striper i kronologi.

… som vanlig - overhodet ikke en fullstendig liste. Må tenke gjennom hva jeg faktisk har konsumert denne sommeren og så oppdatere. Kanskje.

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.