Del

Oslo - Stockholm

Oslo - Stockholm

...grus og asfalt!

Jeg har blitt invitert med på en nydelig liten (...) ukes-tur på sykkel i slutten av april. 840 km på 5 dager. Jeg har selvsagt takket ja.

Siste sykehusbesøk var sjekk av underekstremiteter (grusomt navn på noe som jo bare er blodkar bak kneet). Kirurgen som skulle ringe meg om resultatet, ringte 9.30 på lørdag morgen. Jeg rakk ikke svare på første oppringning, så jeg sjekket gule sider og så at det var fra sykehuset. Blodtrykk og puls steg selvsagt kraftig, men jeg ringte sporenstreks opp og fikk da beskjed om at det så helt fint ut og ingen endringer etter operasjonen var å se. Nå gjenstår  bare en CT-undersøkelse for å se om alt er bra med Gore-Tex-slangen inne i magen... I så fall gjenstår bare å komme i god (nok) form

For å komme i god form, det er virkelig nødvendig. Formen er stigende, bl.a. pga fine økter på Zwift men det er langt igjen til 5 dager med snitt-etapper på 160km og der all matlaging og overnatting foregår utendørs og i telt. Dette kan bli et aldri så lite eventyr om alt klaffer. 

Følg med!

++

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.