Podcaster

Podcaster er en utrolig måte å holde oppdatert og underholdt på. Alt man kan gjøre samtidig som man hører på en episode har gjort at vi i praksis ikke ser TV lenger.

Dette er de podcastene jeg lytter på for tiden;

The Move

Lance Armstrongs podcast om sykling. Akkurat nå med daglige sendinger fra Tour de France. Med seg har han JB Hager, George Hincapie og Johan Bryuneel.
Kommentarene og innsikten til disse gjør dette til min foretrukne sykkelpodcast. Her er dype analyser, morsomme anekdoter og de beste samtalene om sykling og TdF spesielt.

The Bradley Wiggins Show

Nok en podcast om sykkel. Også her masse innsikt og gode analyser samt intervju med de mest interessante syklistene. Kommer ikke så ofte ut som The Move siden Bradley også er på jobb som reporter/kommentator på motorsykkel for Eurosport.

Dax 18

Essensielt å for å få med seg dagsaktuelt i Norge. Siden jeg aldri har sjans til å sitte foran TV kl 18.00 hver dag er dette en av de viktigste podcastene jeg abonnerer på.

The Monocle Weekly

Magasinet The Monocle har sikkert 8-10 podcaster med forskjellige tema. Jeg abonnerte på omtrent alle, men fikk aldri lyttet på så mange. Derfor har jeg endt opp med denne, The Weekly.Spennende intervjuer med alt fra filmregissører til musiker og filosofer. En podcast som er påfyll til dannelsen man trenger.

Sleepwalkers

Spennende og bra om utviklingen av kunstig intelligens;

… we explore the thrill of the AI revolution hands-on, to see how we can stay in control of our future.

Den Digitala draken

Svensk podcast om alle digitale endringer i Kina. Om alt fra overvåking til spill og betalingsformidling som på omtrent alle vis er laaangt foran oss og derfor også gir et frempek om hva vi kan vente eller frykte kommer.

Ukeslutt

Fin oppsummering av ukas nyheter fra NRK. Fin å høre på mens jeg jobber på huset, i hagen eller på Snøringsmoen.
Ukeslutt har fremdeles samme intro som når jeg var gutt og vokste med ukeslutt på radioen hver lørdag.Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.