Vår

Som vanlig har jeg hatt litt mange prosjekter på gang samtidig i vinter. Det betyr som oftest at noen aldri blir fullført, mens noen få faktisk kommer i havn. Det er tydligvis min metode, og den funker.

Her er en kjapp gjennomgang uten noen vektig rekkefølge.

Romanen  - Rett etter nyttår kom en idé til romansujett over meg. Ut av intet. Jeg begynte straks å skrive innledende kapittel uten å skrevet ned særlig mye om selve sujettet (handling og karakterer, mljø og tid). Det ble ganske bra, men så stoppet det opp. Så nok en romanidé som ikke blir ferdig, vil jeg tro. Les begynnelsen her.

Hjemmesider for Ibsen- og Hamsundagene - Dette kom jeg godt i gang med og har allerede ferdigstilt design og kode. Nå venter jeg bare på klarsignal til å "åpne" sidene for publikum. 

Sykling - Her har det gått virkelig bra. Særlig etter at jeg begymte å sykle ute på landeveissykkelen rekordtidlig. Jeg har funnet tilbake til det jeg virkelig elsker ute på sykkel - nemlig lange, episke turer i vakkert landskap. Slike turer er det mange av her på sørlandet så jeg gleder meg til resten av våren (og egentlig sommeren og høsten). Litt ordentlig Rapha-tøy og alt går akkurat et hakk bedre...

Strava - denne tjenesten som lar deg logge alle treningsturer  detalj.  Nå har jeg blitt som alle andre Stravabrukere, ganske så opptatt av å logge alle turer og sjekke fart, puls og form på de forskjellige turene. "If it´s not on Strava, it didn´t happen".

Freelansing -  Har lenge hatt lyst til å skrive artikler om emner jeg liker. Helst for magasiner á la D2 eller Dagbladet helg. Her har jeg en god del idéer, men har ikke fått begynt på noe.

Hjemmesiden/bloggen: denne siden er på det nye systemet til Squarespace og er lagd helt fra bunnen av for meg.Jeg bruker developer mode som fremdeles er i beta- men siden jeg har brukt systemet siden begynnelsen i 2005 så har jeg utviklerstatus og får tilgang til mer av "baksiden" av systemet. Hver bloggpost har sin egen farge i hvitt eller gråtone som forandres ettersom man skroller nedover eller oppover. I tillegg har jeg lagt inn to halvsirkler, en på hver side, som tar deg raskt til bunnen av siden eller til toppen. I tillegg har jeg min egen font, Enzo, som jeg synes er lekker og veldig lesbar på alle skjermer.

 

fortsettes

 

 

Geir Werner Hagen