Del

Om empati og medfølelse...

 

Mens jeg var og jobbet i kjelleren på Snøringsmoen i dag og i kveld, var det masse om Dagfinn Enerly på radioen. ( Enerly er han fotballspilleren som brakk nakken under fotballkamepen mot Start på lørdag). Det var også masse reportasjer i alle avisene jeg leste. Med- og motspillere, folk på gata osv. som ga uttrykk for medfølelse og lykkeønskninger. Faktisk var det så mye , også på radioen, at jeg ble "revet med" sjøl. Jeg fikk altså en god følelse fordi mange viste empati og medfølelse. Det fikk meg til å tenke på at det er ikke så mye som skal til for å spre litt empati i hverdagen. ( det er et billig poeng å si at å brekke nakken ikke er" så mye ", det er ikke poenget). Poenget er bare at den gode følelsen jeg fikk, og som garantert andre får også når man føler med noen, er noe som smitter, som man tar med seg til andre man møter den dagen. I bunn og grunn vil jeg bare si at det er så lite som skal til for å spre litt kjærlighet og medfølelse til mennesker rundt deg. Så ikke vær redd for å smile til noen du ikke kjenner idag. Bare send ut litt varme. Det virker faktisk !

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.