Del

For mye fritid ?

prodshot_23_inch_3display.jpgJeg er den lykkelige eier av en 23" Apple Cinema Display, med ekte HD oppløsning ! Den er vanvittig god å jobbe på, særlig i PhotoShop og InDesign ( og Illustrator ). Det er så MYE plass. I ettermiddag var jeg alene hjemme i 3 timer og hadde tenkt å fortsette litt julerydding. Jeg endte opp med å sitte pal foran Macen og trace et bilde av Eirin i Illustrator. Det er pirkearbeid av en annen verden. Jeg åpner først bildet i PhotoShop, kjører Posterize på bildet for å skille ut hovedfargene.Lagrer en kopi av originalen, åpner denne i Illustrator. SÅ begynner den såkalte tracinga. Det vil si at jeg tegner med musa på bildet. Jeg tegner først opp ansiktet, så ørene, håret øynene o.l. Dette er veeeeldig tidkrevende, men alikevel gøy. Hver del må jo en farge som ligner mest mulig på den fargen som er på originalbildet. Hmmm...vanskelig å forklare. Skal heller laste opp bildene når/hvis jeg blir ferdig. Når det gjelder Dev Singh, har jeg nettopp mottatt en ny dagboknotis som jeg legger ut sener i kveld. I tillegg har jeg flytta bloggen hans til VG. Skal fremdeles beholde bloggen hans her, men VGs blog er gratis og det funker som en slags back-up i tillegg. Gå til Bloggen. Ellers i dag har jeg lagt tak og gulv på den nye vedboden/vognskjulet i barnehagen i  dag. Nå må jeg prøve å finne noen filmer til møte i filmklubben på onsdag...

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.