Del

iPod Nano

ipod-nano-desember.jpgI dag skulle jeg kjøpen en iPod Nano til min niese Elisabeth.Jeg skulle kjøpe den for foreldrene hennes. Det skal være en gave til henne for å ha gjort leksene bra !  Problemet var at de ikke fikk tak i den i Farsundsområdet. Jeg skulle uansett til Kristiansand i dag og tok selvsagt på meg oppgaven å spore opp en iPod Nano der. Første stedet jeg gikk var Østereng og Benestad som er størst på Mac og iPod i Kristiansand. De var tomme, hadde bare en 60 GB iPod med video igjen. De visste heller ikke når de fikk nye. Så gikk jeg på Obowatt, de var tomme men prøvde å prakke på meg noen Sony spillere. Ha Ha !  Spaceworld var også tomme, men selgeren der mente at Creatives Zen var mye bedre. Da jeg spurte om hvorfor begynte han å forklare hvor mye lettere den var å bruke enn iPoden. Jeg bad ham vise meg på hvilken måte - og det ble en heller pinlig forestilling. Den er rett og slett ikke like lett å bruuke som iPoden. I tillegg er den ikke særlig pen, i mine øyne ihvertfall. Neste stopp var RIFF, musikkbutikken, men de var også tomme. Dermed ga jeg opp og dro hjem. Ungene og jeg gikk en tur i byen ( Lillesand ) og på slump stakk vi innom fotobutikken, som tidligere i høst solgte noen iPod Mini. Og jammen hadde de ikke to stykk iPod Nano igjen ! Vi kjøpte sporenstreks den ene og tok den med oss hjem. Vi måtte jo kikke på den uten å ta den ut av det lille plastomslaget. Den er jo helt fantastisk å se på, å bruke og å kjenne på. Den ser jo virkelig lekker ut på bilder, men å holde den i hånda - se den fysisk, det er helt rått !

Sjøl ønsker jeg meg en iPod med video, men vi får se åssen det står til med pengene utover vinteren... 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.