Del

Om jula og William Blake

Så, da var julen over og gaver fordelt ! Sjøl fikk jeg en iPod med video av Astrid og var i grunnen svært fornøyd med det. Ellers fikk jeg gavekort på bøker fra Eirin og Fredrik , som jeg skal ned og handle for når dette innlegget er ferdig. Jula har som vanlig vært uten særlig stress for min del, med masse god mat og hyggelig samvær. Nå har jeg slappet av med hjemmelaget caffe latte mens jeg leser i Albatross Book of Verses, en engelsk poesibok fra 50-tallet jeg fant på Fretex, med utdrag av alle de de store engelske dikterne, som William Blake (min favoritt ), Shelley, Keats, Milton og mange fler. Som en avlutning får dere et kort dikt av William Blake, som kanskje kan være en ettertanke over julas gavemas...

 

 

E T E R N I T Y

He who binds to himself a joy

Does the wingéd life destroy ;

But he who kisses the joy as it flies,

Lives in eternitys sunrise.


- William Blake -
 

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.