Del

A Charlie Brown Christmas

A-charlie-brown-christmas.jpgSom nevnt fikk jeg en iPod video til jul av Astrid, så det første jeg gjorde da jeg satt meg ned foran Macen var å laste ned en del filmer i iPod format. En av filmene jeg lastet ned var A Charlie Brown Christmas. Jeg husker den fra jeg ung gutt og den ble sendt på NRK ( eneste kanalen vi hadde og fremdeles den jeg ser mest på ). Den gang fikk jeg liksom aldri helt taket på filmen, men musikken var helt vidunderlig ! Vince Guaraldi Trio, pianobasert, sløy jazz. Uansett, da jeg så filmen på iPoden kom jeg i en god julestemning som jeg ikke har hatt på mange år, og dermed måtte jeg også kjøpe musikken på iTunesMusicStore. Helt vidunderlig, er det eneste jeg hører på nå...Sjekk ut sanger som Christmas time is here (med barnesang), Skating og Linus and Lucy, helt fantastisk !

( Kan selvsagt lastes ned med LimeWire el.lign, men det anbefaler jeg ikke...)

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.