Del

Om litteratur og musikk...

blogill.jpgJeg var heldig og fikk gavekort for tusen kroner på bøker som julegave i år. De er investert i følgende bøker ; Dag Østerbergs "Sartre" biograf, "Gutta" av May Irene Aasen - om Joachim Nilsens altfor korte liv, Per Fugellis "Nullvisjonen", Torgrim Eggens "Trynefaktor". I tillegg kjøpte jeg Adrian Moles Secret Diary "The weapons of massdestruction" og Adobe Indesign CS Bible på Amazon. Jeg har en sånn 1-click konto, og det er jo livsfarlig. For kredittkortet i hvertfall. Når jeg orker leser jeg om Sartres liv og filosofi, når jeg må, leser jeg i InDesign bibelen, 980 sider tekst, og når jeg skal legge med er det Adrian Mole som gjelder. Han er en favoritt fra jeg var 14 år gammel, og vi er faktisk like gamle i denne siste dagboka hans. 

På iPoden har jeg fått lagt inn alle Fawlty Towers episodene ( Hotell i særklasse ) , de skal ligge der permanent sammen med alle The Office episodene. Dette er antagelig verdens to beste komiserier. Noensinne !!  ( Frasier er nr. 3 )... Andre svært bra komiserier jeg vurderer er Seinfeld, M.A.S.H. og ikke minst en sær serier som heter Curb your enthusiasm, med Larry David. Det er samme mann som skapte Seinfeld, sammen med Jerry Seinfeld selvsagt. Frasier og The Simpsons kan jeg ikke legge inn fordi det er så mange bokser... Når det gjelder musikk er det stort sett Lindstrøm & Prins Thomas jeg hører på for tiden.Kan ikke huske å vært så hekta på elektronika siden jeg bokstavelig talt spilte i stykker Leftfields "Leftism". Når jeg må roe ned et hakk er det Anthony and the Johnsons og Benjamin Gibbard ( The Postal Service og Death Cab For Cutie ).  I morgen, fredag, skal jeg på et møte meden av redaktørene i Fedrelandsvennen. Om hva da ? Nei, det er en hemmelighet, enn så lenge.

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.