Del

Paul McCartney / Wings

paul-mccartney.jpgDa jeg gikk igjennom CD-samlinga her om dagen fant jeg ei samleplate fra Paul McCartney / Wings. Jeg fikk rippet begge CDene over til Macen  og la dem også inn på iPoden. I ettermiddag har jeg ligget på gulvet for å slappe av med iPoden. Som dere sikkert aner av overskriften hørte jeg altså på Paul McCartney og Wings ! Og en ting må jeg innrømme, i allefall overfor meg sjøl, og det er at den beste låtskriveren i Beatles er Paul. Selvsagt er min favoritt-beatle George Harrison, tett fulgt av John og Ringo, men Paul komponerte den beste musikken !  Her er en liste over sanger ALLE må ha i musikksamlingen sin for ikke å få en flau smak i munnen ;

Venus and Mars

Maybe I´m amazed

Mull of Kintyre

Uncle Albert

Band on the run

Jet

Tug of war

Let them in 

Alle kan kjøpes på iTunes Music Store for en svært billig penge !   Egentlig er det bare å kjøpe den samleplata du ser coveret på her. Ikke en sang er kjedelig her... 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.