Del

Om meg som operasanger

I forbindelse med revyen i e-Teateret i Lillesand var det en del ungdommer (skatere) som skulle være med på introen til revyen. Mens det var øvelser og venting om hverandre kom jeg i snakk med dem og de visste at jeg var far til Fredrik ( han og de spiller alle i forskjellige band ), men det rare var at de trodde jeg var en opersanger !!? Jeg tenkte kanskje de kødda med meg, så jeg svarte vagt bekreftende på at det stemte. Men jeg fant fort ut at de genuint trodde jeg var operasanger.Da jeg kom hjem spurte jeg Fredrik om han hadde innbilt dem at jeg var operasanger, men det hadde han overhodet ikke. Neste kveld i e-Teateret  begynte de å spørre om hvor jeg hadde sunget og for hvor mange. En av guttene var på juleferie fra Ålesund og hadde sunget for 10.000 mennesker på torghet der en sommer. Han fortalte om hvor nervøs han hadde vært og lurte på om jeg var nervøs før jeg gikk på scenen...  = )

Jeg hadde ikke hjerte / ikke lyst til å sio at jeg ikke var operasanger.Det er jo et fint rykte ?! Senere på kvelden traff jeg dem på byen og da begynte de å synge på Figaro fra Figaros bryllup av Mozart !  Jævla kult egentlig !

Men hvorfor tro de jeg er operasanger ? Kan det være fordi jeg sykler rundt i byen med caffe latte i handa, mens andre fedre er på jobb ? Eller har det noe med min korporlige fremtoning ? ( mer Pavarotti enn Carrera... )  Bare ikke kall meg Jan Werner !!

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.