Del

Om skjegg...

Siden jeg ikke er velsignet med skjeggvekst av den kraftige typen, men heller forbannet med ønsket om et kraftig fullskjegg har jeg tatt saken i egne hender. Jeg har nå søkt rundt på internett etter falskt skjegg, á la det man bruker på teater og film, men fant ingenting av interesse, bare sånn karnevalstull. Når jeg kommer hjem skal jeg derfor ta kontakt med kostyme/sminke-ansvarlig på Agder Teater og se om de kan hjelpe meg. Jeg tenker at som voksen mann er det da vitterlig min rett å ha et kraftig skjegg ?! Om det er falskt eller ei spiller ingen rolle for meg. Til å begynne med tenkte jeg at jeg kunne ta med meg skjegget til hytta på Lunden og bruke det der innimellom. F.eks. når jeg hogger ved, eller når jeg sitter foren en sprakende peis og leser på kveldstid. Bare tanken på å måtte riste brødsmuler ut av skjegget etter et kveldsmåltid bestående av et par grovbrødskiver med speilegg  får meg til å smile. Om jeg skal bruke det til hverdags får jo tiden vise, først må jeg jo få tak i et ´teaterskjegg´... Er det noen som har anelse om hvordan å oppdrive noe slikt er det jo bare å si i fra !
 
 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.