Del

Seinfeld...

Seinfeld ingress.pngSom innbitt Seinfeld-fan er det litt kjipt at jeg ennå ikke har begynt å samle på DVD-boksene som nå er til salgs. Jeg har jo alle episodene på  VHS, men de begynner allerede å bli slitte så jeg må vel begynne å handle nå. Jeg har i hvertfall bestilt en billedbok fra den siste innspillingsdagen i studio. Det er masse sort/hvitt bilder av Elaine, Jerry, George og Kramer, med korte tekster til. Jeg blir faktisk rørt  av å kikke på bildene og de medfølgende kommentarene på forfatteren/fotografens nettside, så jeg gleder meg til boka dumper ned i postkassa ! Har lasta ned en haug med "out-takes"videosnutter  - altså tabber eller feil under innspillinegn av de forskjellige episodene, men jeg vet ikke hvilken Mac de ligger på. Det får bli ettermidddagens prosjekt...å finne de filmsnuttene altså. Jeg har også lagt ut en del av bildene som er i boka jeg venter på. Klikk her for å se dem...

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.