Del

"Prosjektet" Falskt vannspeil - Betaversjon

    
Det var jo noen som gjettet på at prosjektet mitt kunne ha noe med speil å gjøre, så det var ganske close. Thomas gjettet på volleyball (!?!) og bør herved gå i skammekroken ! Denne skissen viser altså et brett montert på husveggen, under et av vinduene. Brettet er like bredt som vinduet og stikker ca. 1 meter ut (foreløpig- dette må testes). Brettet har en kant som er ca. 8 cm høyt. Inni er det dekket med plast, som gjør at det kan fylles på vann i 7-8 cm. høyde. Det blir altså et lite basseng som sola kan speile seg i. Dermed (håper jeg) vil jeg få et vannspeil inn på taket i stua. Det er noe av det mest avslappende jeg vet. Det blir litt som å bo på en bryggekant ! Alle skjønner hva jeg er ute etter nå ? Skal komme med en bedre forklaring og bilder etterhvert. Er jeg heldig kan det være at småfuglene også kommer til å bruke det som fuglebad og det hadde jo bare vært enda koseligere ! 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.