Del

Første overnatting på terrassen

I natt sov jeg på terrassen for første gang i år. Det var egentlig Eirin, Julie og Fredrik som skulle ligge ute, men jentene syntes det ble for kaldt så de la seg inn igjen. Dermed ble det til at jeg og Fredrik holdt ut. Som vanlig var det nydelig å sove under åpen himmel, men det var litt rått ute ennå - dyna var veldig fuktig på oversida.
Jeg har i mange år pleid å sove ute på terrassen i sommersesongen, da helst på en god gammel sofa fra Fretex. I natt lå jeg på en tynn madrass rett på gulvet og det blir uungåelig litt vondt i ryggen.
Fretex i Lillesand er nedlagt så jeg får vel ta en titt på fyllinga om noen skulle kaste en grei sofa å sove i. Har DU en god sofa, helst fire seters (2 meter) så si ifra ! 
Skal sove ute i natt også, det anbefales varmt !

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.